Udana Spirit

Intuïtief schilderen

 

 

De Workshop Intuïtief Schilderen is bedoeld voor mensen die hun creativiteit willen ontdekken met behulp van kleur. Misschien heb je altijd al eens willen schilderen, maar tot nu toe is er nooit iets van gekomen! Deze workshop geeft je de kans om jezelf te laten zien op doek! De kleuren en vormen die je intuïtief schildert hebben vaak een diepere betekenis. Het laat vaak zien waar je op dat moment mee bezig bent en hoe je je voelt. Het intuïtieve gedeelte stimuleer ik door te werken met klank, ritme, geur en inspiratie. Als je hier open voor staat dan ontstaan er meestal hele bijzondere werken. Na afloop van de sessie mag je de schilderijen natuurlijk meenemen. We werken met acrylverf en deze heeft als eigenschap dat het snel droogt.


Workshops Intuïtief Schilderen worden meestal gehouden op een zondag voor maximaal 2 personen.


Prijs per 01/01/2015: 

  •   €50,00 voor een sessie van 13.00 - 17.00 inclusief materiaal, verf en thee/koffie

S.v.p. oude kleren aandoen i.v.m eventuele verfvlekken ;-)

In overleg zijn andere data ook mogelijk! Mocht je een cadeaubon willen dan kan dat ook! Erg leuk als verrassing voor je partner, familie of vrienden.

Verder ook te plannen in 2015:

Cursus "Ontdek jezelf met Kleur". Dit is een cursus van drie zaterdagen om je creativiteit te ontdekken op het gebied van kleur en techniek. Mocht je interesse hebben stuur een mailtje. De prijs bedraagt EUR 60,00 en de data zijn in overleg.