Udana Spirit

Ontspannen met Klanken

Ik organiseer InnerKlankreizen voor maximaal 10 personen op locatie of voor maximaal 4 personen in mijn eigen praktijk. Voor meer informatie stuur een mail naar info@udanaspirit.nl.

In mijn praktijk werk ik met diverse instrumenten:

Klankschalen, sjamanendrum, oceandrum, shanti, gong, tingsha, belletjes, ratel, stem, fluit, whirlies, etc...

 

Tijdens de InnerKlankreis lig je op een matje met een deken en kussen en kun je heerlijk wegdromen en een reis maken a.d.h.v. de verschillende ontspannende en prikkelende geluiden. De reis duurt ongeveer een uur.

Hoe werkt een klankmassage? Je neemt plaats op een stoel of gaat liggen op een massagetafel of matje en de klankschalen worden dan subtiel aangeslagen. De vibraties van de klankschalen zijn goed te voelen, zelfs zonder het lichaam aan te raken. Maar door de klankschalen op het lichaam te plaatsen kunnen de trillingen het beste waargenomen worden.

Wanneer mag je een klankschaalbehandeling niet ondergaan? Bij een beginnende zwangerschap (tot vijf maanden) is het raadzaam geen klankmassage uit te voeren op het lichaam, omdat de trillingen losmakend kunnen werken. Verder is het niet raadzaam om een klankschaal op het lichaam te zetten als je een pacemaker in je lichaam hebt.

Geen enkele klankmassage is hetzelfde. Iedere keer komen er weer andere instrumenten aan bod die ik intuïtief gebruik ter ontspanning. Ik gebruik ook intuïtief mijn handen tijdens de klankmassage. Het kan de ene keer handoplegging zijn, de andere keer het vasthouden en masseren van de voeten. Ik gebruik ook een sjamanentrommel ter ondersteuning. Deze trommel kan voor sommige mensen zelfs krachtiger aanvoelen dan een klankschaal.

De duur van een sessie is afhankelijk van het soort behandeling en omvat een korte introductie, de behandeling zelf en een kort nagesprek.


                                                           

                     

Prijzen per 01/01/2017

InnerKlankreis - op locatie - € 12,50

InnerKlankreis - Praktijk aan huis - € 12,50 (1-2 personen)

Het is ook mogelijk om cadeaubonnen te krijgen voor een verjaardag, of gewoon als verrassing voor je partner, familie of vrienden.