Udana Spirit

Wie ben ik?

 


Vanaf mijn zesde levensjaar is mijn gevoeligheid altijd prominent aanwezig geweest. Zonder te begrijpen waarom, heb ik altijd geweten dat dit later een van mijn sterkste krachten zou worden. In momenten van duisternis is er ruim 23 jaar later ruimte voor een hernieuwde ontdekking van deze gevoeligheid ontstaan. Door mijn emoties op doek te schilderen ben ik bewust geworden van de kracht van de kleuren en hoe deze een boodschap mogen vertellen, zowel voor mijzelf als voor anderen. Deze openbaring heeft mijn open hart vrijheid en kracht gegeven om mijn spirituele ontdekkingstocht verder te verkennen. Mijn passie voor klanken in al zijn facetten en de combinatie met kleuren heeft gezorgd voor het ontstaan van Udana Spirit – Praktijk voor Klank en Kleur.

In mijn spirituele ontwikkeling  zijn klanken steeds belangrijker geworden. Klankschalen en andere klankinstrumenten bespeel ik met passie, gevoel en eerbied. Bij het werken met klanken en trillingen voel ik connecties tussen aarde, stenen, planeten en sterren ontstaan. Ik ervaar een sterke band met de Spirit van de maan, Sirius en de kracht van Water. Tijdens klankconcerten zorgen deze krachtige elementen voor een diepe aanraking bij degenen die op deze trillingen resoneren.

Door de aanraking met het Sjamanisme voel ik dat ik de juiste weg ben ingeslagen. Het voelt als thuiskomen. Het pad van de Sjamaan is geweldig mooi maar laat me ook de nodige uitdagingen zien. Sinds ik met het totemdier de schildpad werk en mijn naam (Turtlesong) hiermee verbonden is voel ik dat ik nog meer in contact mag treden met mijn diepste oer essentie om zo mijn werk te mogen doen. Het element water en aarde helpen mij hierbij. De weg naar de hemel gaat immers ook over water en aarde. Net zomin als de schildpad zich van zijn schild kan losmaken, kunnen wij ons niet losmaken van de aarde en alles wat we hier doen.

Mijn persoonlijk doel is om vrij te worden van karma en vanuit het hart met kracht en overgave op Aarde aanwezig te zijn als een Peaceful Warrior en het kwade en onwetendheid  te kunnen bestrijden vanuit de Liefde, zonder Liefde in mijzelf te verliezen.


Crystal TurtleSong